آلبوم موسیقی آهوی من - آرین رحمانیان 

قیمت : تومان

برند : ماهور

پستی آلبوم موسیقی آهوی من - آرین رحمانیان 

قیمت آلبوم موسیقی آهوی من - آرین رحمانیان 

برای و مشاهده جزئیات محصول در دیجی کالا کلیک نمایید.

آرین رحمانیان در سال 1355 در خراسان متولد شد. رحمانیان آواز و ردیف‌های آوازی را در نزد محسن کرامتی، نصرالله ناصح‌پور و محمدرضا لطفی آموخت. وی از کودکی تحت تأثیر موسیقی محلی زادگاهش بود و مقام‌ها و ترانه‌ های محلی خراسانی را از طریق نوازندگان و خوانندگان محلی فراگرفت.

آرین رحمانیان در سال 1355 در خراسان متولد شد. رحمانیان آواز و ردیف‌های آوازی را در نزد محسن کرامتی، نصرالله ناصح‌پور و محمدرضا لطفی آموخت. وی از کودکی تحت تأثیر موسیقی محلی زادگاهش بود و مقام‌ها و ترانه‌ های محلی خراسانی را از طریق نوازندگان و خوانندگان محلی فراگرفت.

تصاویر بیشتر

آلبوم موسیقی آهوی من - آرین رحمانیان ارزان , آلبوم موسیقی آهوی من - آرین رحمانیان با قیمت ارزان , ماهور ارزان , ماهور با قیمت ارزان , پستی آلبوم موسیقی آهوی من - آرین رحمانیان , اینترنتی آلبوم موسیقی آهوی من - آرین رحمانیان, آلبوم موسیقی آهوی من - آرین رحمانیان با قیمت , آلبوم موسیقی آهوی من - آرین رحمانیان فقط , ماهور آلبوم موسیقی آهوی من - آرین رحمانیان , ماهور با قیمت ,kharid آلبوم موسیقی آهوی من - آرین رحمانیان, gheymat آلبوم موسیقی آهوی من - آرین رحمانیان  

اینجا همه چی هست موسیقی ,رحمانیان ,آرین ,آهوی ,آلبوم ,محلی ,آلبوم موسیقی ,موسیقی آهوی ,آرین رحمانیان , آلبوم ,کالا کلیک , آلبوم موسیقی ,مشاهده جزئیات محص منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

Hadid Share آموزشات هک و امنیت اخبار ورزشی omran بهترین سایت مشاوره حقوقی بهترین سایت